JE KAN ONS STEUNEN

Onze vereniging werkt met heel weinig subsidies. Nochtans zijn de kosten heel hoog. Ze bedragen per jaar soms meer dan 80.000€.

Daarom zijn we op zoek naar jullie steun:

Centjes blijven helaas noodzakelijk. Dierenarts- en medische kosten lopen immers vaak hoog op. Ook het nodige materiaal en de voeding voor onze opvangkatjes kosten handenvol geld, net als het eten dat voederouders dagelijks aan meer dan 300 zwerfkatjes geven.

Wil je ons graag financieel steunen? Dat kan door een storting op rekeningnummer BE71 9731 3317 4869, met vermelding GIFT. Bedragen vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar. 

Je kan ook via paypal iets doneren

Naast giften zijn er nog allerlei andere manieren om ons een duwtje in de rug te geven. Kijk gerust eens naar de mogelijkheden hieronder!

Onze eigen shop: Zillando

Ken je al onze shop. Die staat vol met leuke cadeautjes die je kan geven aan je familie of vrienden. En je steunt er tegelijkertijd een goed doel mee.

Naar onze shop

WORD METER OF PETER

Zwerfkat in Le(u)ven biedt drie soorten lidmaatschap aan :

  • Bronzen lid : 25 euro. Je wordt meter of peter van 1 katje, waarvan je de naam zelf mag kiezen
  • ZILveren lid : 50 euro. Je wordt meter of peter van 2 katjes, waarvan je de naam zelf mag kiezen
  • Gouden lid : 75 euro Je wordt meter of peter van 3 katjes, waarvan je de naam zelf mag kiezen

Lid worden kan door een mail te sturen naar info@zwerfkatinleuven.be met vermelding van je naam, adres en het soort lidmaatschap. Zodra wij de betaling ontvangen op rekening BE71 9731 3317 4869 ben je lid voor de rest van het kalenderjaar.

NEEM ZIL OP IN JE TESTAMENT

Heb jij al nagedacht over je erfenis? Wil je graag een goed doel opnemen in je testament?

Wel, dan kan je kiezen voor Zwerfkat in Le(u)ven als begunstigde via een duolegaat. Dit is een formule waarbij jouw erfgenamen en Zwerfkat in Le(u)ven allebei baat hebben. Iedereen wint dus, behalve de staatskas. De tarieven voor successierechten liggen immers lager als deze door een goed doel betaald worden.

Een juiste formulering is cruciaal, dus laat je hierbij goed begeleiden door een notaris of andere specialist. Weet dat er een verschil bestaat tussen een klassiek en een omgekeerd duolegaat. Fiscaal gezien zal het resultaat hetzelfde zijn, maar bij de tweede optie vermijd je dat het goede doel in eerste instantie eigenaar wordt van je volledige nalatenschap.

SHOP ONLINE

Wil je online iets aankopen? Dan kan je onze katjes steunen met 1 extra muisklik vanuit je luie zetel, en zelfs zonder dat het jou ook maar 1 cent extra kost!

Hoe werkt dit?

Heel simpel! Klik via onze website op de banner van Trooper.be, en ga dan verder naar de vertrouwde webshop waar je iets wil bestellen. Voor elke aankoop die jij doet op deze manier gaat er een procentje naar Zwerfkat in Le(u)ven. Win-win situatie dus! De lijst van deelnemende webshops is te lang om hier op te sommen, maar er zitten heel wat gekende namen tussen zoals bol.com, Zalando, Coolblue, booking.com, … en voor dierenliefhebbers ook Medpets.

https://trooper.be/zwerfkatinleuven

Bestel je soms de favoriete speeltjes of lekker eten of andere spullen voor jouw huisdier via de webshop Zooplus? Dan kan je op dezelfde manier tewerkgaan: klik op de banner van Zooplus op onze website, en plaats daarna je bestelling. Zo steun je meteen Zwerfkat in Le(u)ven, want wij krijgen ook een procentje van jouw aankoopbedrag op onze rekening.

Zooplus

SPONSOR ALS BEDRIJF

Wil je je als bedrijf inzetten voor de dieren, en zo ons de kans geven om nog meer katjes te helpen? Dat kan! We hebben 5 verschillende sponsorpakketten uitgewerkt, meer uitleg hierover en over onze werking vind je in ons sponsordossier.

In ruil voor sponsoring bieden we reclame voor jouw bedrijf op onze website en sociale media, in onze nieuwsbrieven en op onze activiteiten.

Interesse om samen te werken? Of heb je een eigen voorstel dat niet helemaal in één van de sponsorpakketten past? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@zwerfkatinleuven.be

DONEEER MATERIAAL EN VOEDING

We kunnen heel veel materiaal gebruiken of een nieuw leven geven, op voorwaarde dat het in goede staat en proper is. Risico op besmetting willen we hierbij uiteraard te allen prijze vermijden. Daarom vragen we dat materiaal dat je wil doneren wasbaar of afwasbaar is. Speelgoedmuisjes, krabpalen,… horen niet tot deze categorie.

Een overzicht van wat we zoal nodig hebben:

  • oeding: op heel wat plaatsen in Leuven wonen voederouders die je enorm dankbaar zullen zijn voor elk zakje of potje eten dat je schenkt.
  • Kattenspullen: kattenbakvulling, vliegtuigveilige transportmandjes, eetbakjes,…
  • Medicatie: alle medicatie voor katten die ongeopend is en nog niet vervallen, kunnen we zeker gebruiken. Voorbeelden zijn ontwormingsproducten (Milbemax, Milbactor, Profender,…) of producten tegen vlooien en teken (Stronghold, Stronghold plus), maar ook producten voorgeschreven of aanbevolen door een dierenarts zoals antibiotica, oogdruppels, oogzalfjes, producten tegen diarree,…
  • Ander verzorgingsmateriaal: ijzeren hondenbenches, warmtelampen, warmtematten (snugglesafe), koelmatten, oorstaafjes, desinfecterende handgel, pamperdoeken, latex handschoenen, wegwerp-schoenovertrekken,…

Heb je materiaal voor ons? Of twijfel je of iets nog bruikbaar is? Neem dan contact op via info@zwerfkatinleuven.be om verder af te spreken

DONEER TIJD

Zwerfkat in Le(u)ven draait voor 100% op vrijwilligers. Alle hulp, hoe klein ook, is meer dan welkom. Wil jij ook graag een handje toesteken als vrijwilliger, kijk dan snel wat je voor ons kan betekenen op www.zwerfkatinleuven.be/vrijwilliger/

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Via Facebook en Instagram doen wij geregeld een oproep voor specifieke hulp die we op dat moment nodig hebben.

Volg ons, like onze pagina, deel onze berichten met je vrienden, en aarzel vooral niet om te reageren indien je ons graag wil helpen. Potentiële andere geïnteresseerden doorverwijzen naar onze pagina mag uiteraard ook.

HELP ONS KATJES REDDEN

Zolang er katjes zijn die onze hulp nodig hebben, kunnen we niet stoppen. Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Neem contact op met ons en maak het verschil.