JE KAN ONS STEUNEN

Onze vereniging werkt met heel weinig subsidies. Nochtans zijn de kosten heel hoog. Ze bedragen per jaar soms meer dan 80.000€.

Daarom zijn we op zoek naar jullie steun:

  • Wordt lid

  • Doe een gift

  • We zoeken ook materiaal

  • Sponsor als een bedrijf

LIDMAATSCHAP

Zwerfkat in Le(u)ven biedt drie soorten lidmaatschap aan :

  • Bronzen lid : 25 euro (4 x per jaar het ledenboekje)
  • ZILveren lid : 50 euro (4 x per jaar ledenboekje + verrassing)
  • Gouden lid : 75 euro (4 x per jaar ledenboekje + verrassing + peter-meterschap van een katje waarvan jij de naam mag kiezen)

U kan lid worden door een mailtje te sturen naar info@zwerfkatinleuven.be met vermelding van uw naam, adres en het soort lid dat u wenst te worden.  Uw lidmaatschapsbijdrage op rekening BE71 9731 3317 4869 geldt als bewijs van inschrijving.

GIFTEN

Centjes blijven helaas noodzakelijk.  Dierenarts- en medische kosten kunnen immers vaak hoog oplopen. We bieden al onze katjes in opvang ook de allerbeste voeding aan omdat ze vaak al een enorme achterstand hebben opgelopen.  Ook dit eten kost een aardige duit.

Wil je een gift doen?  Dat kan op rekeningnummer BE71 9731 3317 4869, met de vermelding GIFT. Vanaf 40€ zijn de giften fiscaal aftrekbaar.

MATERIAAL

MATERIAAL

We kunnen alle materiaal gebruiken. We zoeken warmtelampen, oorstaafjes, warmtematten (snugglesafe), koelmatten, desinfecterende gel, pamperdoeken, latex handschoenen, wegwerp-schoenovertrekken, …

LET WEL: alles mag niet gebruikt en ongeopend zijn. Dit om eventuele besmettingen te voorkomen.

MEDICATIE

Heb je nog medicatie voor dieren die niet open is geweest en nog niet is vervallen? Voorbeelden zijn  ontwormingsproducten (bv. Catminth, Milbemax, Parazan) of producten tegen vlooien en teken (bv. Stronghold, Frontline)

Op voorschrift of aanbeveling van een dierenarts worden vaak ook volgende producten voorgeschreven.  Heb je iets op overschot en is het nog niet over datum, bij ons is het altijd welkom:   antibiotica, oogdruppels en -zalfjes,  producten tegen diarree

VOEDING

Over gans Leuven zitten heel wat poezenmoeders en -vaders die je enorm dankbaar zullen zijn voor elk zakje of potje eten dat je schenkt.

IK HEB IETS VOOR JULLIE

Neem dan contact op via mail (info@zwerfkatinleuven.be) om verder af te spreken.

SPONSORING

Wil je je als bedrijf inzetten voor de dieren? Dat kan! Het is voor je bedrijf een uitstekende mogelijkheid om je hart voor dieren te tonen en voor ons een kans om nog meer katjes te helpen. Wat kan uw bedrijf voor ons doen?

SPONSORING IN NATURA

Met sponsoring in natura kan je onze vierpoters zeer blij maken.

Heb je een dierenspeciaalzaak, schoonmaakfirma, dierenartspraktijk, een groothandel in medische producten of ben je verdeler van dierenvoeding, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het geld dat wij hiermee kunnen uitsparen, kunnen wij heel goed gebruiken voor de verzorging van de dieren.

Het materiaal hoeft niet noodzakelijk nieuw te zijn, een verouderd model of eentje met een kras op is voor ons geen bezwaar.  Wat telt, is dat het goed functioneert en in orde is.

We geven onze adoptanten ook graag een extraatje mee wanneer ze een katje meenemen naar hun gouden mandje.  Wil je als bedrijf graag een kadootje of een korting aanbieden, geef ons dan zeker een seintje.

FINANCIELE STEUN

Financiële steun door een gift te storten op ons rekeningnummer BE71 9731 3317 4869.

TOMBOLAPRIJZEN

Tijdens onze evenementen waar we geld inzamelen, organiseren we ook een tombola. We zoeken daarom ook nog mooie tombolaprijzen.

KENNIS DAT WIJ NIET HEBBEN

Wij kennen heel veel van katjes maar veel minder van andere zaken. Daarom zoeken we altijd bedrijven die ons kunnen adviseren over de boekhouding of over juridische kwesties.

WAT KRIJGT JE BEDRIJF?

We bieden uw bedrijf reclame op onze website en onze facebookpagina, in onze nieuwsbrieven en ledenboekjes en op onze activiteiten.

INTERESSE

Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail (info@zwerfkatinleuven.be)

Je kan ook iets kopen via onze partners

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Zooplus

Online iets kopen?

Klik dan eerst op de banners hiernaast voordat je gaat kopen. Wij krijgen een percentage op jullie aankopen.

HELP ONS KATJES REDDEN

Zolang er katjes zijn die onze hulp nodig hebben, kunnen we niet stoppen. Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Neem contact op met ons en maak het verschil.