“Wil je je als bedrijf inzetten voor de dieren? Dat kan! Het is voor je bedrijf een uitstekende mogelijkheid om je hart voor dieren te tonen en voor ons een kans om nog meer katjes te helpen.”

 

Een kattenopvang runnen kost geld en tijd en soms ook heel specifieke kennis en vaardigheden. Vaak komen er immers zaken bij kijken waar je op het eerste zicht niet aan denkt. Neem nu bijvoorbeeld de boekhouding en alle administratieve verplichtingen die daar bij komen kijken.

Wat kan uw bedrijf voor ons doen?

  • Met sponsoring in natura kan je onze vierpoters zeer blij maken. Heb je een dierenspeciaalzaak, schoonmaakfirma, dierenartspraktijk, een groothandel in medische producten of ben je verdeler van dierenvoeding, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het geld dat wij hiermee kunnen uitsparen, kunnen wij heel goed gebruiken voor de verzorging van de dieren.  Het materiaal hoeft niet noodzakelijk nieuw te zijn, een verouderd model of eentje met een kras op is voor ons geen bezwaar.  Wat telt, is dat het goed functioneert en in orde is.
  • We geven onze adoptanten graag een extraatje mee wanneer ze een katje meenemen naar hun gouden mandje.  Wil je als bedrijf graag een kadootje of een korting aanbieden, geef ons dan zeker een seintje.
  • Financiële steun door een gift te storten op ons rekeningnummer
    BE71 9731 3317 4869
  • Tombolaprijzen
  • Stockageruimte voor onze spulletjes en de voeding die we inzamelen en via onze poezenmoeders en -vaders aan de steriel teruggeplaatste zwervertjes geven.
  • Boekhoudkundig en juridisch advies
sponsors gezocht

Wat geven we jou bedrijf in ruil voor je hulp?

We bieden uw bedrijf reclame op onze website en onze facebookpagina, in onze nieuwsbrieven en ledenboekjes en op onze activiteiten.

Momenteel zijn we ook volop bezig met de aanvraag om fiscale attesten te mogen uitreiken.